Handelsbetingelser

Bestyrelsen

Handelsbetingelser

VILKÅR FOR LEJE AF BANER

Ved leje af baner accepteres følgende.

Udlejning af baner i Jyderup Badminton Klub, forudsætter, at lejer betaler legeudgifter med Dankort eller anden digital betalingsmetode, godkendt af Jyderup Badminton Klub via klubbens hjemmeside og den til enhver tid tilknyttede betalingsgateway.

Ved første betaling godkender hver lejer klubbens handelsbetingelser og cookie – og persondatapolitik. Klubben meddeler årligt hver enkelt lejer om fornyelse af banen via den til enhver tid værende e-mail adresse på lejers tidligere booking/køb.

Som lejer vil man senest 10 dage inden at baneudlejningen åbner for ny sæson, modtage en email med et direkte link, til selvsamme booking.

Jyderup Badminton Klub benytter clearhaus, som er en godkendt og sikker betalingsløsning.

Brugeroplysninger kan til enhver tid ændres under lejers profil, under min konto.

Baneudlejning kan ske på alle klubbens 7 baner.

FORBEHOLD OG PRISER

Jyderup Badminton Klub forbeholder sig retten til at ændre priser uden varsel. Ligeledes tages der forbehold for tryk-/tastefejl.

TRÆK AF BELØB, KVITTERING & LEVERING

Jyderup Badminton Klub foretager omgående træk af betalinger på hjemmesiden via betalingsløsningen. Kvittering modtages ved enhver betaling på klubbens hjemmeside via e-mail. Levering af forbrugsvarer (fjerbolde) sker lokalt i klubben.

Alle baneudlejere skal registreres og betale selvstændigt. Det sker via en formular på baneudlejningssiden.

OPHØR / OPSIGELSE AF BANEUDLJENING

Opsigelse af bane inden udgangen af en sæson, skal ske ved skriftlig henvendelse til klubbens sekretær. Der vil ifb. med opsigelsen ikke blive refunderet betalt leje.

FORTRYDELSESRET, REKLAMATIONSRET & RETURRET

Som hovedregel er der ikke fortrydelsesret for køb af serviceydelser som medlemskab og baneleje. Dog er alle køb af fjerbolde forbundet med almindelige regler for fortrydelse og der gives 14 dages fri returret uden omkostninger samt 24 måneders reklamationsret.

KLUBBENS ADRESSE OG CVR:

Jyderup Badminton Klub
Skovhaven 1
4450 Jyderup
CVR nr.: 29743142


tlf.: 61969652
Mail: kontakt@jyderupbadminton.dk

INFORMATION OM PERSONDATA OG GDPR